Over ons

Bij Land Rover Experience krijgt u de kans om onder ruige en uitdagende omstandigheden uw grenzen te verleggen. Overwin opwindende beklimmingen, spannende afdalingen en onverwachte hindernissen, in een prachtige omgeving.

BEKIJK DE FILM

LAND ROVER EXPERIENCE NEDERLAND

Over Ons
Land Rover Experience Nederland is opgericht in 1999, en is daarmee één van de oudste Experience Centres ter wereld. Land Rover Experience Nederland opereert onder licentie van Jaguar Land Rover, en is onderdeel van een wereldwijd netwerk van 54 centres. We verzorgen professionele rijvaardigheidstrainingen, zowel on- als offroad. Daarnaast organiseren we  avontuurlijke groepsprogramma’s en evenementen, voor zowel particulieren als bedrijven. We maken hiervoor gebruik van ons Welcome Centre in Kerkdriel, en diverse locaties in binnen- en buitenland. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot professionele, dynamische organisatie. Vandaag de dag staan we bekend om onze bekwame instructeurs, originele en persoonlijke programma’s en professionele organisatie.

LOCATIE

Land Rover Experience Nederland is uniek gelegen in de Bommelerwaard, in de mooie uitgestrekte gebieden langs de afgedamde Maas. Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is het een toplocatie, met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. De regio heeft een enorme aantrekkingskracht op avonturiers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Ons gevarieerde evenemententerrein bestaat uit bos, weilanden en water. Een pareltje in Rivierenland!

LEES MEER