VERGADER EXPERIENCE

Combineer uw bijeenkomst met originele teambuildingsactiviteiten!

  • Flexibele accommodaties, centraal gelegen locatie
  • Alle benodigde faciliteiten aanwezig
  • Ruime gratis parkeergelegenheid
  • Groepen tot 50 personen
  • Combineer uw bijeenkomst met avontuurlijke activiteiten
  • Land Rover Experience Centre te Kerkdriel, Nederland

Voorbeeldprogramma

09.00 uur Ontvangst

09.30 uur Vergadering

12.30 uur Lunch

13.00 uur Actief programma

16.00 uur Afsluiting met hapje & drankje

+31 (0)418 579615

info@landroverexperience.nl

Neem contact met ons op!

EEN ECHT GESLAAGDE BIJEENKOMST

Maak van elke meeting een succes! Vergader in stijl in onze karaktervolle accommodaties, en combineer uw bijeenkomst met een ontspannende of uitdagende activiteit, al naar gelang uw wensen en mogelijkheden. De prachtige omgeving zorgt ervoor dat iedereen echt even weg is van de dagelijkse beslommeringen en zich volledig kan richten op de bijeenkomst. 

Uiteraard kunnen wij ook de catering verzorgen, of het nu om een goede kop koffie gaat of een luxe borrel. Ook een diner op maat ter afsluiting behoort tot de mogelijkheden. Onze vergaderaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot 50 personen, en voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals gratis wifi en smartscreen of beamer. Land Rover Experience is centraal gelegen langs uitvalswegen, beschikt over een zeer ruime gratis parkeergelegenheid en is bovendien rolstoeltoegankelijk. 

AVONTUURLIJKE ACTIVITEITEN

Combineer uw bijeenkomst met offroad-rijden, een spannende demonstratierit of uitdagende teambuildingsactiviteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos, en we denken graag met u mee!

LOCATIE

Land Rover Experience Nederland vindt u in Kerkdriel, in de mooie omgeving van de Bommelerwaard. Dit oer-­Hollandse rivierenlandschap staat bekend om zijn natuurlijke en historische waarden. Mede daarom heeft de regio een enorme aantrekkingskracht op avonturiers, die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Hier ontsnapt u eenvoudig aan de realiteit van alledag om ondergedompeld te worden in de wereld van Land Rover.

BENT U KLAAR VOOR EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR?

Voorbeeldprogramma

09.00 uur Ontvangst

09.30 uur Vergadering

12.30 uur Lunch

13.00 uur Actief programma

16.00 uur Afsluiting met hapje & drankje

+31 (0)418 579615

info@landroverexperience.nl

Neem contact met ons op!