LEVEL 2 EXPERIENCE

DAAG UZELF VERDER UIT

  • Overwin uitdagend terrein
  • Ontwikkel het vertrouwen om zelf op expeditie te gaan

Ontdek uitdagend terrein en verbeter uw rijvaardigheid onder de kundige begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs. Tijdens een Level 2 Experience oefent u verschillende offroad-elementen en ontwikkelt u het vertrouwen om zelf op avontuur te gaan.

Voor het volgen van een Level 2 Experience dient u een Level 1 Experience afgerond te hebben. Denkt u over voldoende offroad-ervaring te bezitten om toch deel te kunnen nemen, neem dan contact met ons op.

  • Maximaal 24 deelnemers
  • U rijdt in de nieuwste Land Rover modellen
  • Land Rover Experience Centre te Wülfrath, Duitsland

DATA

Vrijdag 10 november 2023

 

PRIJZEN

€ 495,00 p.p. excl. BTW (€ 598,95 p.p. incl. BTW)

+31 (0)418 579615

info@landroverexperience.nl

Geef een Experience kado!!
NEEM CONTACT MET ONS OP

TRAININGSDOEL

De Level 2 Experience gaat verder waar de Level 1 Experience ophoudt, en biedt meer vaardigheidstraining. Het parcours is uitdagender, en er is meer aandacht voor techniek. Voor dit niveau zult u in staat moeten zijn zelfstandig hellingen en afdalingen foutloos te nemen. De Level 2 Experience wordt georganiseerd rond twee verschillende thema’s: 1. Gevorderde rijtraining met als achtergrond autotechniek. 2. Voorbereiding op een reis of expeditie; u wordt voorbereid op het reizen en de daarmee samenhangende  kennis omtrent het verlaten van de verharde wegen op vakanties, of avontuurlijke trips.

PROGRAMMA

09.30 uur: Ontvangst en briefing
10.00 – 16.30 uur: Actief programma (inclusief lunch)
17.00 uur: Afsluiting met borrel & diner

LOCATIE

Wülfrath is een klein dorpje in de buurt van Düsseldorf. In een grote steengroeve is daar  een exclusief offroad-terrein gecreëerd, waarin Land Rovers tot het uiterste getest  kunnen worden. Naast natuurlijke hindernissen, zoals lange afdalingen en beklimmingen, rotsen en divers zwaar terrein, zijn hier ook extreme hindernissen gebouwd. Denk aan trappen, een doorwading, bruggen en diepe olifantenpoten om door- en overheen te rijden. Kortom; het terrein in Wülfrath brengt u tot het volgende niveau.